Cuponul cadou

 

Cuponul cadou este un document de o anumită valoare, emis de Riadi, care permite destinatarului să achiziționeze orice de pe situl www.Riadi.ro, până la data expirării lui și în limita sumei înscrise pe el.

Practic este vorba despre un cod promoțional la care tu hotărăști (și ne comunici și nouă): numele destinatarului, numele tău, ce valoare vrei să aibă cadoul pe care îl faci, care este mesajul și care este adresa de email la care vrei să ajungă acest cod promoțional.
Tu vei achita valoarea făcută cadou și destinatarul va putea comanda ce își dorește de pe situl www.Riadi.ro, achitând parțial sau total comanda cu valoarea acestui cod promoțional pe care tu i l-ai făcut cadou.

Dăruiește un cupon cadou

 

Cum se folosește cuponul cadou?

Codul unic al cuponului este generat si trimis pe adresa de e-mail in momentul achitării cuponului. Practic, imediat ce plata a fost finalizata si confirmata, cuponul va fi validat si astfel va putea fi folosit la o comanda ulterioara de către persoana care deține codul unic al cuponului.

Pe cupon este tipărit un cod unic, format din 15 caractere alfanumerice. Acest cod trebuie introdus la finalizarea comenzii on-line, in câmpul dedicat cuponului, apoi trebuie să apăsați butonul "Aplică" si astfel valoarea cuponului va fi dedusă din totalul comenzii dvs.

Cuponul este considerat folosit în cazul în care comanda la care a fost atașat a fost facturată și beneficiul acordat.

În cazul în care comanda la care a fost atașat este anulată, cuponul este considerat nefolosit și poate fi încărcat în altă comandă.

Pentru a folosi mai mult de un cupon în aceeași comandă, introduceți codul primului cupon, după apăsați butonul "Aplică", apoi introduceți codul celui de-al doilea cupon și așa mai departe.

 

Ce este și cum funcționează cuponul cadou?

Cuponul cadou este un cupon de valoare emis de Riadi Feathers SRL, este răscumpărabil doar pe situl www.Riadi.ro și este valabil pentru o perioada de 6 luni din momentul activării.

Cuponul cadou funcționează ca o reducere și îl veți putea folosi doar la o viitoare achiziție de pe situl www.Riadi.ro.

Cupoanele cadou se emit doar pentru clienții înregistrați în baza de date a sitului www.Riadi.ro și pot fi achiziționate pentru a fi oferite unor terțe persoane.

Pentru a cumpăra un cupon cadou, se vor solicita următoarele date ale destinatarului cuponului: nume, prenume și e-mail. Aceste detalii vor fi utilizate exclusiv pentru gestionarea corectă a cuponului cadou.

Cuponul cadou poate fi folosit o singură dată, la o singură comandă dacă valoarea cuponului este mai mica decât suma de plată din comanda respectivă.

La o comandă se pot folosi mai multe cupoane cumulate.

Dacă valoarea totală a cumpărăturilor este mai mare decât valoarea cuponului cadou, clientul trebuie să achite diferența printr-una dintre metodele de plată acceptate pe situl www.Riadi.ro.

Dacă valoarea produselor cumpărate este mai mică decât valoarea cuponului cadou, soldul rămas va fi la dispoziția utilizatorului pentru comenzile viitoare.

Valoarea cuponului nu poate fi preschimbată în bani.

În cazul comenzilor plasate online cu plata ramburs, cuponul cadou va deveni activ numai în momentul în care se primește confirmarea plății din partea curierului.

Cuponul poate fi folosit de orice terță persoana și dă dreptul deținătorului la beneficiile înscrise pe el, în condițiile și cu restricțiile menționate aici în mod explicit.

Cuponul cadou poate fi folosit numai până la expirarea perioadei de valabilitate de 6 luni de la data activării lui. Deținătorul nu poate solicita transformarea integrală sau parțială a beneficiilor acordate de aceste cupoane în bani.

În cazul cuponului achiziționat cu plata ramburs, activarea acestuia se va face doar după intrarea banilor în contul nostru (între 3-14 zile).

Politica privind schimburile și/sau retururile pentru comenzile plătite folosind cuponul cadou este aceeași ca pentru restul comenzilor plasate pe www.Riadi.ro.

Suma rambursabilă va fi creditată în soldul cuponului cadou.

Creditarea cuponului cadou poate dura aproximativ 15 zile de la data rambursării.

Riadi își rezerva dreptul de a cere lămuriri suplimentare în scopul stabilirii identității exacte a utilizatorului și de a modifica regulamentul și modul de acordare și folosire a cupoanelor cadou, fără o avertizare prealabila.

Riadi nu își asuma răspunderea pentru cupoanele folosite în mod fraudulos de către alte persoane decât cele cărora le-a fost înmânat/comunicat codul cuponului sau pentru pierderea, furtul ori distrugerea cuponului cadou.

Pentru detalii suplimentare privind cuponul cadou, ne puteți contacta cu încredere la 0770.583.447.

O zi minunată vă dorim!