Politica de returnare

 

Dacă ai comandat un produs de pe www.Riadi.ro care nu ţi se potriveste sau nu îţi place, îl poţi returna în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primire.

Pentru a returna un produs, acesta trebuie să fie:

  • În ambalajul original, cu toate etichetele ataşate şi să nu prezinte urme de purtare. Orice semn de uzură existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
  • Alături de o copie a Facturii Fiscale asociate produsului. Daca aceste criterii nu sunt îndeplinite, din păcate nu îţi vom putea accepta returul.

 

Pentru a returna un produs, te rugăm să urmezi paşii următori:

  • Completează Formularul de Retur, urmând ca în cel mai scurt timp să fii contactat de un operator www.Riadi.ro pentru stabilirea detaliilor.
  • Trimite coletul înapoi prin orice companie de curierat rapid (exclus Posta Română), la RIADI FEATHERS S.R.L. adresa: Str. Salcetului nr 10, sector 4 Bucuresti, urmând să transmiţi pe email-ul: contact@riadi.ro Numărul Trimiterii pentru a putea fi urmărit. Costurile asociate taxei de curierat pentru retur sunt in responsabilitatea ta.
  • Atunci când produsul returnat ajunge la noi, îţi vom trimite un email de confirmare.
  • Iti vom inapoia contravaloarea produsului, în contul tău bancar, în termen de maximum 14 zile de la data la care ai primit confirmarea pe email a faptului că produsul a ajuns la noi.

 

Pentru orice informaţie nu ezita să ne contactezi la numarul de telefon 0310 052 045, îţi stăm cu drag la dispoziţie.

Upgrade your style!